Kami adalah click2translate, Agensi Penterjemahan, Berpusat
di Kuala Lumpur.

Dengan dedikasi dan pengalaman yang konsisten selama hampir sepuluh tahun, Click2Translate Malaysia telah menjadi salah satu syarikat penterjemahan paling dipercayai dan inovatif dalam industri ini. Sejak tahun 2005, kami menjadi satu penyelesaian bagi mendapatkan khidmat menterjemah yang terbaik untuk individu dan perniagaan.
Dapatkan Sebut Harga

Jimat 30 % untuk Penterjemahan dan Penerbitan Atas Meja.

Penterjemahan Teknikal

Sebagai salah satu pembekal perkhidmatan di Malaysia, Click2Translate Malaysia amat dikenali ramai atas sebab kualiti perkhidmatan penterjemahan yang berkualiti di Kuala Lumpur.

Penterjemahan Laman Sesawang

Untuk menjalankan perniagaan global, anda perlukan laman sesawang setempat. Kebergantungan orang masa kini terhadap internet di mana segalanya di hujung jari mencari maklumat, produk dan perkhidmatan.

Penterjemahan Dokumen

Perkhidmatan penterjemahan dokumen di Kuala Lumpur. Membawa 142 bahasa bersama rangkaian meluas dengan lebih 1500 orang penterjemah profesional.

Penterjemahan Video Audio

Sari kata dalam pelbagai bahasa dalam jumlah besar mahupun projek sekali beri, serahan kerja pantas merupakan kunci kekuatan bagi Click2translate Malaysia.

Penterjemahan Diperakui

Kami memperakui penterjemahan dokumen peribadi anda seperti sijil perkahwinan, rekod akademik, transkrip mahkamah yang juga diterima oleh 190 kedutaan serata dunia termasuk ICA Singapura.

Penerbitan Atas Meja

Kami menawarkan bahasa Eropah Barat (FIGS,SCAND0, bahasa Dwi-arah – Bahasa Arab, Parsi, Hebrew dan sebagainya, bahasa Eropah Tengah dan Timur (CEE), bahasa dengan set karektor bit-berganda – CJKV.

Mengapa memilih Click2translate?
Kami satu-satunya perkhidmatan penterjemahan di Malaysia dengan perakuan ISO 9001, DIN EN 15038. Kami telah bekerjasama dengan lebih 3000 pelanggan di Malaysia termasuk nama-nama besar seperti Maybank, Etiqa, Panasonic, Petronas dan sebagainya.
Pasukan Kami
Dengan pengalaman lebih 10 tahun dalam industri, kami mempunyai pakar dalam pelbagai bidang untuk penterjemahan dan penempatan.
Bahasa dan Penterjemahan
Click2translate Malaysia bekerja dengan lebih 1500 penterjemah dan menawarkan lebih 140 bahasa. Kami merupakan agensi penterjemahan yang diiktiraf di Kuala Lumpur.

Apa kata Pelanggan Kami.

Servis penterjemahan yang sangat bagus. Saya telah bandingkan dengan yang lain, dan ini lebih murah.

Hilda Fernandes Individual Customer

Perkhidmatan yang dipercayai dan pantas, kami telah menterjemah manual latihan kami dalam bahasa Melayu, Cina, Tamil dan Filipina.

Choong Kei Yern Maybank Investment Bank Berhad

Pengalaman yang menarik dengan perkhidmatan yang Lyric Labs tawarkan. Profesional dan cukup efisen.

Peng Zhao Panasonic.

Proses diperakui ISO 9001, DIN EN 15038

Bahasa yang kami boleh terjemahkan?
Kami menterjemah bahasa-bahasa dibawah, Dari bahasa Inggeris ke Bahasa Arab, Bulgaria, Kantonis, Cina (ringkas), Cina (tradisional), Czech, Denmark, Belanda, Parsi, Perancis, George, Jerman, Yunani, Hebrew, Hindi, Hungary, Itali, Indonesia, Jepun, Korea, Norway, Poland, Portugis (Brazil), Portugis (Portugal), Roman, Rusia, Slovakia, Sepanyol, Sweeden, Tagalog, Thai, Turki, Ukrain, Vietnam.
Bolehkah kami menterjemah dokumen anda?
Ya, Click2translate Malaysia boleh menterjemah semua jenis dokumen termasuk penterjemahan sijil kelahiran untuk individu, manual teknikal perniagaan, laman sesawang, audio dan video.
Siapa yang akan menterjemah dokumen anda?
Penterjemah profesional yang juga anak jati bahasa tersebut akan menterjemah untuk anda. Penterjemah ini merupakan pakar dalam bidang yang diperlukan. Misalnya, jika dokumen anda untuk industri automobil, penterjemahan akan dilakukan oleh penterjemah yang mempunyai latar belakang atau pengalaman dalam bisang tersebut. Ini membantu dalam mencapai 100% ketepatan.
Bagaimana kami mencapai 100% ketepatan dan kualiti output?
Kami telah bekerjasama dengan penterjemah kami hampir sedekad. Kami cukup mengenali kepakaran mereka. Sebagai syarikat yang berpengalaman, kami mempunyai gabungan pasukan dan teknologi demi kepuasan pelanggan. Penterjemah lyric biasa telah bekerja sebagai penterjemah profesional selama lebih 10 tahun.
Perbezaan antara Penterjemahan Diperakui dengan penterjemahan yang lain?
Perakuan ini dikepilkan bersama kenyataan dalam bentuk sijil untuk sesetengah badan seperti jabatan imigresen, university, bank dan sebagainya. Penterjemahan dokumen ialah penterjemahan berkualiti tinggi yang dilakukan oleh pakar bidang untuk tujuan perniagaan.
Adakah kami menyediakan penterjemahan diiktiraf?
Kami menyediakan Penterjemahan Diperakui yang dijamin 100%. Semua penterjemahan kami disertakan “Sijil Ketepatan Perakuan Penterjemahan” yang membuktikan kesahannya.
Kepada siapa anda perlu hubungi?
Bercakaplah dengan perunding kami hari ini. Beliau akan terangkan lebih lanjut tentang perkhidmatan, kadar harga dan kelebihan kami lebih jelas. Kami juga mempunyai senarai langkah bagi anda memahami dan memilih agensi penterjemahan dengan tepat. Hubungi kami sekarang.

Berinteraksi bersama kami

Click2translate Malaysia

Lyric Labs Sdn Bhd (902737-U) B-1-16(1st Floor), Megan Phoenix,KM10, Cheras, 56000 Kuala Lumpur, Malaysia
Phone : (+603) 91074588
Email : my-support@lyriclabs.com

Hubungi kami melaluicaren.caye